آيا بعد از شراب آبجو بخوريم يا بعد از آبجو شراب؟ هيچ کدام، چون يک پژوهش علمي نشان مي‌دهد که در هر دو حالت آدم خماري و سردرد مي‌گيرد، به ويژه اگر مقدار زيادي از هر دو بنوشد.


سردرد و خماري بعد از نوشيدن مشروبات الکل معمولا پيامد زياده‌روي در مصرف اين نوع نوشيدني‌هاست. با نوشيدن زياد مشروب، مقدار الکل در خون بالا مي‌رود. ساعاتي بعد از آن که نوشيدن الکل متوقف مي‌شود، ميزان الکل موجود در خون به صفر برمي‌گردد و فرد احساس تشنگي شديد هم مي‌کند. در عين حال جزئيات دقيق اين فرآيند هنوز شناخته نشده است.


اين حالت سبب اختلال کارکرد مغز و کاهش هوشياري فرد به ويژه در هنگام کار مي‌شود.


با اين همه نتايج يک پژوهش علمي در دانشگاه کمبريج بريتانيا نشان مي‌دهد که حالت خماري ناشي از مصرف خود الکل نيست بلکه بيشتر به دليل وجود مواد تشکيل‌دهنده ديگر در مشروب است. در واقع نوع ميوه يا دانه‌اي که مشروب الکلي از آن گرفته مي‌شود يا مواد افزودني ديگر بيش از خود الکل در اين اختلال و درد مؤثر است. براي مثال خماري بعد از نوشيدن ويسکي بوربون بيشتر از ودکاست زيرا مواد تشکيل‌دهنده آنها با يکديگر فرق دارند.


هيچ درمان قطعي براي رفع خماري بعد از مصرف الکل وجود ندارد اما در ميان مردم درمان‌هاي عاميانه‌اي رايج است که معروف‌ترين آنها شايد نوشيدن اندکي از مشروب مصرف‌شده قبلي باشد. هيچ دليل علمي هم براي رد اين درمان‌ها وجود ندارد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نمره خاطرات یک فیلم باز حرفه ای ندای یزد Metal Spinning Manufactory خلـوت پـر هیـاهــو آموزش تايپ ده انگشتي آفيس ورد پاورپوينت اکسل و مطالب مفيد Adam پژوهش سرای اندیشمندان فامنین